Buitenplaats Bijdorp
Citybeats werkt met trots al geruime tijd aan een bijzonder project in Voorschoten, Buitenplaats Bijdorp. Dit unieke landgoed, van 11 hectare, midden in de Randstad, vormt een groene oase van rust, reflectie en zingeving. Naast de bestaande prachtige omgeving, wordt het landgoed uitgebreid met diverse nieuwe woningen, variërend van sociale huur en vrije sector tot middenhuur en koop. Meer informatie is te vinden op https://lnkd.in/eZWF2Web.

Bosvilla’s
De koopwoningen, beter bekend als bosvilla’s, zijn sfeervol gesitueerd te midden van de bomen aan de rand van een weiland . Rustend aan de rand van het bos, omringd door een gezamenlijke groene brink, vormen deze woningen een harmonieus onderdeel van de buitenplaats. Het ontwerp is van Egmond, architects, wordt met vakmanschap gebouwd door Bolton Groep. Onlangs hebben we de landingspagina voor deze bosvilla’s gelanceerd: www.bosvillasbijdorp.nl.

Nalatenschap
Op Buitenplaats Bijdorp prijkt een historisch klooster, genaamd Bijdorp. Nu de huidige hoofdbewoners, de zusters en paters, op leeftijd komen, achten zij het de juiste tijd om hun nalatenschap over te dragen aan toekomstige generaties. Met de belofte aan de zusters, dat het gedachtegoed van gezamenlijkheid, naastenliefde en gastvrijheid, evenals de natuurhistorische waarde van Buitenplaats Bijdorp wordt gewaarborgd, is dit in strikte zin wellicht geen vastgoedopgave, maar eerder het borgen van de nalatenschap!

De Vrije Blick
TW3 Strategie, Marketing & Makelaardij
BrickX
TekstUeel – communicatie
Landid
Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.
Gemeente Voorschoten