Citybeats is in 2020 opgericht door Jos Verhulst, Giel van Wijk en Rob Vester. Samen hebben we meer dan een eeuw aan ervaring. Onze gezamenlijke ervaring reikt van architect tot ontwikkelaar en van timmerman tot belegger. Met die gebundelde expertise willen we bijdragen aan de ontwikkeling van de stad, door samen gerse bouwplannen te maken.

 

Ervaring Rob Vester
Ooit begonnen als kraker in Amsterdam heeft hij de wereld van het vastgoed in al zijn facetten leren doorgronden. Geïntrigeerd door de imperfecties van de vastgoedwereld heeft hij bouwkunde gestudeerd en is daarna werkzaam geweest als planeconoom bij het stedenbouwkundige bureau Kuiper Compagnons, als directeur ontwikkeling bij aannemer Dura Vermeer, als directeur Centraal Europa bij ontwikkelaar AM en als directeur ontwikkeling bij belegger Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Met Citybeats wil Rob zijn kennis en kunde inzetten voor een vitale stad.

Ervaring Giel van Wijk
Giel van Wijk is een specialist ruimtelijke ordening en benadert zijn vakgebied innovatief en conceptueel. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring op architectonisch, financieel en juridisch vlak in vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Op dit moment werkt hij aan een aantal gebiedsontwikkelingsprojecten met een multifunctioneel karakter waar woningen, maatschappelijk en commercieel vastgoed gecombineerd worden.

Nadat hij in 2006 cum laude is afgestudeerd aan de TU Delft (Architectuur) is hij als timmerman aan de slag gegaan. Vervolgens is hij werkzaam geweest bij MADE Architecten, Syntrus Achmea Real Estate & Finance om in 2015 als ondernemer met Dev Sigma te beginnen. Dev Sigma doet ontwikkel-opdrachten voor diverse opdrachtgevers, waaronder woningstichting Ons Doel en Sustay. Met Citybeats wil Giel betekenisvolle bouwplannen maken en zich bezig houden met de complexe tegenstellingen in de stad.

Ervaring Jos Verhulst
Jos Verhulst is gespecialiseerd in het (uit) ontwikkelen van complexe woningbouw projecten. Daarnaast levert hij ook graag een bijdrage in het bedenken van visies en concepten voor project- en gebiedsontwikkeling. Dat betekent in de praktijk ideeën delen met opdrachtgevers en betrokkenen, om zo gezamenlijk te werken aan het mooiste toekomstbeeld. Met realisme in het achterhoofd, zonder dat het de creativiteit belemmert. Participatie of co-creatie nemen daarbij een steeds prominentere plek in.

Na zijn HBO opleiding is hij werkzaam geweest bij een architect (als bouwkundige tekenaar bij Kokon), twee aannemers (als projectontwikkelaar en ontwikkelingsmanager bij Boogeardt & Schimdt en Dura Vermeer), een ontwikkelaar (als ontwikkelingsmanager bij Bokx Vastgoed), Bouwmanagement bureau (als managing partner bij abcnova) en als zelfstandig ondernemer (31 West Concepts). Met 31 West Concepts heeft hij sinds 2009 ontwikkelopdrachten uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers als Dura Vermeer, AM, ABC Vastgoed, Bolton. Met Citybeats wil Jos inspireren en het realiseren van meerwaarde van vastgoed voor de stad. Kortom: zien hoe gebieden, gebouwen én mensen beter kunnen functioneren.

Onze strategische samenwerkingspartners
Citybeats heeft een krachtig netwerk binnen en buiten de vastgoedwereld. Om onze slagkracht te garanderen, hebben wij een strategische samenwerking met een drietal investeerders. Daarnaast hebben we een actief netwerk in de culturele en maatschappelijke sector. Hierdoor krijgen onze projecten meer inhoud en kunnen we buiten onze eigen kaders kijken. In elk project zoeken we ook verbinding met de jongere generatie. Bijvoorbeeld door startende ondernemers een plek te bieden in ons plan of bewust met een jonge ontwerpers te werken.

Nevenactiviteiten
We doen ook nog wat dingen naast Citybeats. Rob is bijvoorbeeld voorzitter van de BIZ Spijkenisse en de King Kong Business Club van het Architectuur Film Festival Rotterdam. Bovendien heeft Rob de binnenstadsvisie van Breda geschreven met Rupert Parker Brady. Giel doet een gebiedsontwikkeling in Leiden voor corporatie Ons Doel en begeleidt een transactie van een woningportefeuille (voor meer info: devsigma). Jos ontwikkelt een tweetal torens: een woontoren in Rotterdam – hoe gers is dat, en een hotel in Gouda (voor meer info: 31west).

Naar onze beliefs.
Naar onze collecties.